Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Αναστασία- οι κέδροι που κουδουνίζουν - (τα βιβλία της σειράς)

Εμπνεόμενη από τα καταπληκτικά βιβλία του Βλαντιμίρ Μεγκρέ, που βασίζονται στις αποκαλύψεις της Αναστασίας, μιας σύγχρονης γυναίκας που ζει σαν ερημίτισσα στην ταϊγκα της Σιβηρίας, είχα γράψει κάποια κείμενα στο κεντρικό μου μπλογκ "ΤΟΞΟΤΗΣ".

Η μαγεία των βιβλίων αυτών (9 μέχρι σήμερα) είναι πως καταφέρνουν να αφυπνίσουν έντονα και άμεσα δίνοντας ένα ολιστικό σχέδιο που βοηθά την ανθρωπότητα να ξεπεράσει κάθε μορφή κρίσης και να περάσει με θάρρος και όραμα σε μια νέα χαρούμενη και αρμονική εποχή σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Χιλιάδες άνθρωποι εμπνεύστηκαν ήδη από τα βιβλία της σειράς αυτής -που μεταφράστηκαν από τη ρωσσική σε πολλές άλλες γλώσσες- και ήδη εφαρμόζουν στην πράξη το όραμα και σχέδιο της Αναστασίας.

Δυστυχώς στην Ελλάδα μείναμε κάπως πίσω μιας και μέχρι σήμερα δεν ήταν εύκολη η πρόσβαση στα βιβλία αυτά. Αρχικά γνώρισα το όραμα της Αναστασίας στη γερμανική γλώσσα και είχα αρχίσει τη μετάφραση τους, μιας και δεν είχα καταφέρει να τα βρω σε ελληνική απόδοση, μολονότι το 1ο βιβλίο γράφτηκε από τον Βλαντιμιρ Μεγκρέ το 1994 (!)

Σύντομα όμως έμαθα πως, ένας καταπληκτικός άνθρωπος και αγωνιστής, ο κύπριος Γεώργιος Ψυχής είχε φροντίσει για τη μετάφραση και την έκδοση των βιβλίων αυτών. 

Το όραμα της Αναστασίας δεν είναι "άλλο ένα βιβλίο", αλλά ένα πλήρες και ολοκληρωμένο σχέδιο για να περάσει η ανθρωπότητα με ασφάλεια διαμέσου των σκοτεινών καιρών που βιώνουμε και χτίζει μια γέφυρα για ένα μέλλον βασισμένο στη Συν-Δημιουργία και τον αμοιβαίο σεβασμό  μεταξύ των ανθρώπων, αλλά και την επιστροφή στην αρμονική συμβίωση με ολόκληρη τη φύση, επιφέροντας τελικά και την πολυπόθητη υγεία.

Με το σχέδιο αυτό λύνονται άμεσα πολλά -αν όχι όλα- από τα σύγχρονα προβλήματα και τις κρίσεις που βιώνουμε όπως: καταστροφή του περιβάλλοντος, μεταλλαγμένα τρόφιμα, ανεπάρκεια υγιεινής και θρεπτικής τροφής, ανεργία, ερήμωση της υπαίθρου, υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος, καταστροφή του εδάφους από μονοκαλλιέργειες, μόλυνση του αέρα και των υδάτων, άγχος επιβίωσης, αποπροσανατολισμός των νέων γενεών που ζουν δίχως θετικό όραμα για το μέλλον, εκπαίδευση, ανθρώπινες σχέσεις, οικογένεια κ.α.

Παράλληλα ο άνθρωπος ως άτομο ξαναβρίσκει τη χαρά στη δημιουργία, αποκαθιστά τα φυσικά δεσμά του με τη φύση, μέσω της δημιουργίας του οικογενειακού του σπιτικού σε ένα κομμάτι της πατρίδας του και σταδιακά οι ευλογίες της φύσης τον γεμίζουν με την ενέργεια που έχει ανάγκη για να χαρεί τη ζωή με υγεία και ευτυχία.

 Ευχής έργο να δούμε και στη χώρα μας να ανθίζει στην πράξη αυτό το όραμα που γεμίζει τις καρδιές και τον νου των ανθρώπων με ένα χαρούμενο και εφικτό όραμα για το μέλλον.

Με εκτίμηση και αγάπη
Βίκυ Χρυσού

(Σε επόμενες αναρτήσεις θα περάσω περιλήψεις όλων των βιβλίων, ενώ στα λινκ μπορείτε ήδη να πάρετε μια γεύση από το όραμα της Αναστασίας στην πράξη.)
________________





1 σχόλιο:

  1. Αχ ψάχνω καιρό να βρω τα βιβλία του Μεγκρε στήνω ελληνική γλώσσα!!!!! Αχ σας παρακαλώ μήπως ξέρετε που υπάρχουν!!!!!! ????? katgr85@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ανοιχτή Πρόσκληση στη ΣΥΝ-Δημιουργία!


Σας προσκαλούμε να συμμετέχεται στην κοινωνία των Συνειδητών Δημιουργών "Creating our Reality"

http://creatingrealities.ning.com/

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη!