Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ανοιχτή Πρόσκληση στη ΣΥΝ-Δημιουργία!

Έχοντας μελετήσει ολόκληρη τη σειρά της Αναστασίας, αλλά και μέσα από το δικό μου ταξίδι συνειδητοποίησης, δεν μπορώ παρά να συμμερίζομαι το όνειρο της και να έχω αποφασήσει πως γι΄αυτό το όραμα της ΣΥΝ-Δημιουργίας αξίζει να αγωνίζεται κανείς με όλες του τις δυνάμεις.

Ένα όραμα, ένα όνειρο και η ακράδαντη πίστη μας στο συνειδητό Άνθρωπο και τις δυνάμεις του μπορεί και θα αλλάξει ολόκληρη την πραγματικότητα μας.

Σε αυτή την προσπάθεια ήρθα να δώσω ένα βήμα, ένω χώρο επικοινωνίας μεταξύ όλων των ανθρώπων που θέλουν να συμμετέχουν στη Δημιουργία της πραγματικότητας μας, στη Συνειδητή ΣΥΝ-Δημιουργία.

Έτσι λοιπόν σας προσκαλώ να γίνετε μέλος και να συμμετέχετε στην κοινότητα των συνειδητών Δημιουργών που με πληροφορίες, συζητήσεις, αλλά και συντονισμένες δράσεις και πνευματικό ακτιβισμό, συν-εργάζονται με αρμονία και σεβασμό για την Πραγματικότητα της Αρμονίας.

Πιέστε απλά το σύνδεσμο και ελάτε στην παρέα μας. Είμαι σίγουρη πως όλοι σας έχετε να προσφέρετε με την παρουσία σας. Στόχος μας να αγκαλιάσουμε ολόκληρο τον πλανήτη.

Με αγάπη και εκτίμηση προς όλους εσάς
Βίκυ Χρυσού

ΥΓ: η αντίστοιχη κοινότητα στην αγγλική γλώσσα http://creatingrealities2.ning.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανοιχτή Πρόσκληση στη ΣΥΝ-Δημιουργία!


Σας προσκαλούμε να συμμετέχεται στην κοινωνία των Συνειδητών Δημιουργών "Creating our Reality"

http://creatingrealities.ning.com/

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη!