Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ενημέρωση των φίλων της Αναστασίας της Σιβηρίας

Σημείωση 29-9-2011: Στο μπλογκ αυτό βλέπετε την πρώτη γνωριμία που έγινε στην Ελλάδα και την Κύπρο με την Αναστασία της Σιβηρίας χάρη στην προσπάθεια και την προσφορά του Γεώργιου Ψυχή, αλλά και τη δική μας αγάπη για όσα μεταδίδει η Αναστασία μέσα από τα βιβλία του Μεγκρέ, τα οποία γνωρίσαμε πρώτα από τις ρωσικές, αγγλικές, και γερμανικές τους εκδόσεις. 

Εμείς θα συνεχίσουμε να μεταδίδουμε τα νεότερα από την κίνηση αυτή σε όλο τον κόσμο και είμαστε πρόθυμοι να μοιραστούμε, να συζητήσουμε και να εφαρμόσουμε τα μηνύματα αυτά στην πράξη.  Επιθυμούμε πραγματικά μια άλλη κοινωνία, με άλλες αξίες και άλλες σχέσεις μεταξύ ανθρώπων. Και σε αυτή μας την προσπάθεια αφιερώσαμε άπειρες ώρες εργασίας. 

Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά τα μηνύματα οι Έλληνες και να μεταδοθεί η φιλοσοφία της Αναστασίας στη χώρα μας κερδίζοντας το ενδιαφέρον εκατοντάδων ανθρώπων.  Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους εργάστηκαν αμισθί για το σκοπό αυτό και αγκάλιασαν τη σειρά αυτή από την πρώτη στιγμή. 

Σας ενημερώνουμε ωστόσο πως ΔΕΝ μας επιτρέπεται πλέον να σας εξυπηρετούμε με τα βιβλία από τις Εκδόσεις Ψυχής, καθώς τα δικαιώματα έχει αγοράσει ελληνικός εκδοτικός οίκος . 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

Μετά τιμής Β. Χρυσού



2 σχόλια:

Ανοιχτή Πρόσκληση στη ΣΥΝ-Δημιουργία!


Σας προσκαλούμε να συμμετέχεται στην κοινωνία των Συνειδητών Δημιουργών "Creating our Reality"

http://creatingrealities.ning.com/

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη!